TERMÉKEINK

Sima füstölt fürjtojás (piros címke) 1800 forint/üveg:

A fürjtojásokat 15-20 percig főzzük sós vízben, pucolás és tisztítás után 24 órán keresztül pácoljuk erdélyi sós vízben. Amitől kellemes karakteres sós ízt kap. Rövid szárítás után 3-4 órán keresztül bükkfán füstöljük, hagyományos hideg füstöléssel. Tojásainkat tízesével csomagoljuk tetszetős díszüvegekbe és extra szűz napraforgó olajjal öntjük fel. Az íz élmény fenomenális, aki még nem kóstolt ilyet, azoknak az arcára van írva az első tojás kóstolásakor, hogy ilyen finomat még nem igen evett.

Zöldfűszeres füstölt fürjtojás (zöld címke) 1800 forint/üveg:

A fürjtojásokat 15-20 percig főzzük sós vízben, pucolás és tisztítás után 24 órán keresztül pácoljuk zöldfűszeres, erdélyi sós vízben. Kellemes fűszeres illata azonnali fogyasztásra csábít, de száradás után 3-4 órán keresztül bükkfán füstöljük, hagyományos hideg füstöléssel. Szárított rozmaring hozzáadása után extra szűz napraforgó olajjal öntjük fel. A napraforgó olaj semleges íze lehetővé teszi, hogy a zöldfűszerek és bükkfa füst íze maradjon előtérben. A feleségem receptje, ezúton is gratulálok neki, mert mindenki imádja íz világát!

Vargányás füstölt fürjtojás (barna címke) 1800 forint/üveg:

Vargánya a gombák királya, karakteres íze-illata mindenkit rabul ejt! A fürjtojásokat megfőzzük, pucolás és tisztítás után 24 órán keresztül pácoljuk sós vízben. A tojások fantasztikus füstölt zamatát itt is bükkfa füstöléssel érjük el. A legjobb szárított vargánya, és extra szűz napraforgó olajból 2 hét alatt ínycsiklandozó vargányás olajt készítünk. A füstölt tojásokat tízesével csomagolva gomba ágyra helyezzük, és az elkészült olajjal nyakon öntjük! Döbbenet az íze, a füstölt tojás és a vargánya igazán nyerő párosítás! Erdei gomba, fürjtojás, bükkfafüst, hmmm.. Nyálcsorgató kombináció!

Csípős chilis füstölt fürjtojás (piros-sárga címke) 1800 forint/üveg:

Csípős paprikás olajban pácolódott füstölt fürjtojás. Szereted a pikáns ízeket? Ez kell neked! Főtt, pácolt, bükkfa füsttel megbolondított extra fürjtojás, olyan felpaprikázott íz élménnyel, ami egyből magával ragad! Nem égetően csípős, de az ízek sorban jönnek egymás után! A kellemes sós füstölt íz után 30 másodperccel egy szenzációs melegség önti el az szánk összes zugát, a chilinek köszönhetően. Termékeink tartósító szer, E-betű, ízfokozó, aroma és mindenféle adalék mentesek!

Fokhagymás füstölt fürjtojás (fekete címke) 1800 forint/üveg:

Nagyon sok vásárlónk kérte ezt az ízvilágot.

Megéri megkostólni!!!

Jó étvágyat!

Étkezési fürjtojás (12 darabos tálcás) 480 forint/tálca:

Extra friss és nagyméretű magyar fürjtojás 12 darabos tálcás kiszerelésben, piaci árusoknak, élelmiszer üzleteknek, gasztronómiai boltoknak. Az igényes csomagolás, a megszokottnál nagyobb és szebb fürjtojások garantálják a vevők megelégedését. A tojás tálca praktikus vissza zárható csomagolással, nagyméretű fürjtojás tárolására is alkalmas! Tojásaink szoba hőmérsékleten egy hónapig, hűtőben akár három hónapig is eltarthatóak és fogyaszthatóak. Szavatossági ideje 1 hónap, hűtőben tárolandó! 40 forint/darab ár.